Informare privind perioada de depunere a cererilor de plată APIA, aferente anului 2023

Informare privind perioada de depunere a cererilor de plată APIA, aferente anului 2023

Stimați fermieri din orașul Negresti,

Primăria orașului Negresti dorește să vă informeze că perioada de depunere a cererilor de plată aferente anului 2023 a început în data de 1 martie și se va încheia pe 15 mai 2023. Pentru a putea beneficia de subvențiile APIA, este necesar să vă prezentați la centrul APIA din orașul Negresti, situat pe Strada Ion Creangă, numărul 2, cod 735200.

Vă informăm că APIA nu va mai trimite invitații cetățenilor și, în consecință, vă recomandăm să consultați lista programărilor pentru depunerea cererilor de plată la sediul Primăriei orașului Negresti, biroul Agricol. În cazul în care nu puteți fi prezenți fizic la centrul APIA, puteți depune cererea prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicație). Este important să luați legătura cu funcționarul APIA responsabil de dosar pentru a închide cererea.

Pentru a putea depune cererea de plată, aveți nevoie de următoarele documente:

– Adeverința eliberată de Biroul Agricol pentru terenurile agricole;

– Cardul exploatației zootehnice sau adeverința eliberată de cabinetul sanitar-veterinar pentru animale;

– Extras de cont bancar VALID;

– Act de identitate (CI sau BI);

– Certificat de înregistrare pentru PFA, II, SC, etc.

Vă reamintim că perioada de depunere a cererilor de plată se va încheia pe 15 mai 2023. În cazul în care întâmpinați dificultăți în procesul de depunere a cererii, vă rugăm să vă adresați biroului Agricol al Primăriei orașului Negresti pentru a primi asistență.

Previous NOTIFICARE CĂTRE PREEMPTORI PRIVIND INTENTIA DE A ÎNSTRĂINA TERENUL având categoria de folosință PĂDURE, în suprafață de 125 000 metri pătrați (12.5 hectare), aflat în extravilanul orașului Negrești, județul Vaslui (sola 54. parcelele 929/213 si 929/214. cartea funciară 72632)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti