INFORMARE – Exercitiu de alarmare publica in Negresti

INFORMARE – Exercitiu de alarmare publica in Negresti

Stimati cetateni,

Vă informăm că miercuri, 01 martie 2023, între orele 10.00 – 11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publica numit “Miercurea alarmelor”. Scopul acestui antrenament este de a verifica funcționarea sirenelor pe întreg teritoriul național și de a ne pregăti pentru situații de urgență.

Vă reamintim că, pe timpul desfășurării acestui exercițiu, locuitorii orașului NU trebuie să intre în panică, deoarece acesta implică doar personalul de la nivelul administrației publice locale.

Semnalele de alarmare a populaţiei, instituţiilor publice şi operatorilor economici sunt : alarmă aeriană, alarmă la dezastre, prealarmă aeriană şi încetarea alarmei.

-Semnalul ALARMĂ AERIANĂ se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.
-Semnalul ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.
-Semnalul PREALARMĂ AERIANĂ se compune din 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele.
-Semnalul ÎNCETAREA ALARMEI se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute.

Vă rugăm să nu vă speriați și să fiți pregătiți pentru acest exercițiu. Este important să știm cum să acționăm în situații de urgență și acest antrenament este o modalitate prin care putem face acest lucru.

Cu multă considerație,

Echipa INFORMARE

Previous Echipa De Handbal a CSO Negresti va evolua in Grupele Speranță

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti