Echipa De Handbal a CSO Negresti va evolua in Grupele Speranță

Echipa De Handbal a CSO Negresti va evolua in Grupele Speranță

Suntem mândri să anunțam că echipa de Handbal Masculin Juniori 3 a CSO Negresti a încheiat cu succes Faza Grupelor Geografice, ocupând locul al 3-lea în Seria A. Această poziție va permite echipei să evolueze în continuare în Grupele Speranță, unde se vor întâlni cu echipe foarte puternice.

Conform algoritmului stabilit de FRH încă de la startul sezonului, se vor alătura altor cinci echipe în Grupa Speranță 1, în care se vor desfășura 6 etape în perioada 11 martie – 10 mai. Echipele clasate pe primele două poziții din cele patru Grupe Speranță se vor califica pentru Turneul Final Speranță.

Echipa este hotarara să isi faca simțită prezența și să lupte pentru o poziție cât mai bună în clasamentul final. În perioada următoare, echipa participa la un turneu de pregătire în Brăila, unde se va antrena și va pune la punct strategiile pentru meciurile ce urmează.

Le dorim mult succes și ne bucurăm că sunt ambasadorii sportului nostru local!

Previous REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE <strong>ASOCIAȚIACLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI </strong>ȘI SUSȚINE COPIII DIN COMUNITATE!

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti