În atenția unităților care au nevoie de forță de muncă

În atenția unităților care au nevoie de forță de muncă

Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcționează pe raza orașului Negrești, au nevoie de forță de muncă și doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa Primăriei.

Această nouă activitate este disponibilă ca urmare a modificărilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat prin Legea 192/2018, scopul modificării fiind acela de a valorifica forța de muncă locală. În baza acestor prevederi, Primăria Negrești va întocmi planul de activități sezoniere în funcție de solicitările primite.

Concret, persoanele juridice care au nevoie de forță de muncă pentru desfășurarea activităților sezoniere vor transmite o cerere la Primăria Negrești, precizând activitatea pentru care au nevoie de zilieri, numărul de lucrători solicitați și perioada de desfășurare a activității respective. Termenul de depunere al acestor solicitări este data de 20 a lunii pentru luna următoare. Ordinea de satisfacere a cererilor va fi în funcție de cerințele acestora ținând cont de aptitudinile persoanei apte de muncă.

Previous ANUNT privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal(PUZ)- Construire „Service Auto”, str.Decebal, nr.74, nr.cad.70207 – Negreşti

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti