În atenția persoanelor care dețin vehicule supuse înregistrării (ex. tractoare, utilaje agricole, etc.)

În atenția persoanelor care dețin vehicule supuse înregistrării (ex. tractoare, utilaje agricole, etc.)

Primaria orașului Negresti va aduce la cunoștință ca Laboratoarele mobile ale Registrului Auto Român pot face deplasări pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului. Condiția este ca proprietarii, împreună cu autoritățile locale, să facă o solicitare, în scris, către RAR.

Conform legislației, tractoarele și celelalte utilaje agricole au nevoie de CIV și ITP pentru a fi înregistrate la autoritatea locală.

Astfel, persoanele care au nevoie de CIV pentru a putea înregistra vehiculele la Primaria Negresti, sunt așteptate să se înscrie la Politia Locală Negrești.

Înscrierile se fac de luni-vineri in intervalul orar 08.00 – 16.30, la sediul Primăriei Negresti sau la nr. de telefon 0235 457 440.

Previous ANUNT referitor la rezultatele procesului de informare şi consultare a publicului în etapa I privind intenţia elaborării Planului Urbanistic Detaliu(PUD) – „Construire clădire spaţii comerciale şi servicii P+ 1″ strada Nicolae Bălcescu, nr. IA, oraş Negreşti, judeţul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti