Handbal | Victorie a Juniorilor CSO Negresti în Debutul Competiției de Handbal Juniori 3!

Handbal | Victorie a Juniorilor CSO Negresti în Debutul Competiției de Handbal Juniori 3!

Duminică, 17 septembrie 2023, a fost o zi deosebită pentru echipa de juniori de la CSO Negresti. A debutat competiția oficială de handbal juniori 3 a Federației Române de Handbal, iar rezultatul a fost peste așteptări.

În primul meci, jucat împotriva echipei CSS Tecuci, CSO Negresti a câștigat cu scorul de 38 – 17. Această victorie nu doar că ne-a umplut de bucurie, dar ne dă și speranța că echipa noastră va reuși să obțină unul dintre primele 4 locuri în grupa geografică B, ceea ce înseamnă calificarea în etapa următoare a competiției.

Echipa a primit susținere din tribune și de la foști jucători ai CSO Negresti, care acum evoluează la o grupa de vârsta superioara, pentru LPS Suceava: Negruță Rareș, Dominciuc Stefan, Târlea Stefan, Rusu Cătălin Ionuț și Rusu George Cătălin. Le dorim acestor tineri talentați mult succes în cariera lor sportivă și sperăm să-i vedem jucând în Liga Zimbrilor în viitor.

Felicitări echipei noastre de juniori de la CSO Negresti pentru acest rezultat și le dorim mult succes în noul sezon, unde suntem convinși că vor avea o evoluție foarte bună. 👏

Previous Fotbal | Echipa CSO Negresti  – egal acasa cu Vitis Suletea

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti