Fotbal | Echipa CSO Negresti  – egal acasa cu Vitis Suletea

Fotbal | Echipa CSO Negresti  – egal acasa cu Vitis Suletea

Echipa de fotbal a obținut un rezultat de egalitate în cea de-a doua etapă a Ligii a 4-a, în meciul disputat pe teren propriu împotriva echipei “Vitis Suletea”. Scorul final a fost 1-1.

Desfășurarea meciului de ieri a fost marcată de momente tensionate. În prima repriză, au fost o serie de ocazii de a marca, dar mingea nu a ajuns în poartă. Capitanul echipei noastre a primit două cartonașe galbene și a fost eliminat din teren. Mai mult, spre finalul meciului, un fault clar în careu nu a fost sancționat cu un penalty în favoarea CSO Negrești, ceea ce a nemulțumit publicul numeros prezent la meci.

Cu toate acestea, vrem să felicităm echipa și antrenorul pentru pentru rezultatul obținut! Egalul obținut demonstrează angajamentul și determinarea lor în această competiție puternică.

Următorul nostru meci va fi în deplasare, împotriva echipei „Sporting Juniorul Vaslui”, echipa care a promovat în Liga a 4-a datorită retragerii din campionat a echipei din Vetrișoara.

Previous Piața Agroalimentară din Negrești aduce un plus de varietate și opțiuni de cumpărături pentru comunitatea locală

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti