Piața Agroalimentară din Negrești aduce un plus de varietate și opțiuni de cumpărături pentru comunitatea locală

Piața Agroalimentară din Negrești aduce un plus de varietate și opțiuni de cumpărături pentru comunitatea locală

În urma recentelor licitații pentru ocuparea spațiilor din piața agroalimentară din Negrești, comercianții care au câștigat licitațiile sunt gata să-și înceapă activitatea, aducând un plus de varietate și opțiuni de cumpărături pentru comunitatea locală.

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, noul magazin „Vascar” își va deschide porțile. Vascar se ocupa cu procesarea si comercializarea preparatelor ce au la baza rețete autentice si gust specific romanesc obținut prin ingrediente de calitate si condimente naturale.

Luni, 18 septembrie 2023, „PLAFAR”, își va începe activitatea. Acest magazin va oferi o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice: ceaiuri simple si combinate, tincturi, siropuri si condimente.

Ulterior, “DC Comercial”, situat pe strada Gării din Negrești, va deschide un magazin de desfacere și prezentare, completând astfel oferta din piața agroalimentară cu o gamă variată de opțiuni.

Piața agroalimentară din Negrești mai dispune de patru spații comerciale disponibile. Astfel, invităm persoanele interesate să se alăture comercianților deja existenți și sa închirieze aceste spații libere.

Piața agroalimentară oferă nu doar noi opțiuni pentru cumpărători, ci și oportunități de afaceri pentru antreprenorii locali.

Previous 𝐌𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥: 𝐂𝐒𝐎 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐯𝐬. 𝐂𝐒𝐒 𝐓𝐞𝐜𝐮𝐜𝐢

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti