Concert Simfonic și Premierea Elevilor de Excepție

Data
22 iulie 2023
Ora
19:00 - 21:00
Locatia
Primaria Orasului Negresti

🎻 Concert Simfonic și Premierea Elevilor de Excepție 🏆

Primăria si Consiliul Local al orașului Negrești vă invită la un eveniment muzical cu totul special! Sâmbătă, 22 iulie 2023, ora 19.00, pe Esplanada Primăriei Negrești, se va desfășura un concert simfonic extraordinar, însoțit de o ceremonie de premiere a elevilor negreșteni cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri naționale în anul școlar 2022-2023.

🎶 Dirijor: Virgil Popa

🎻 Soliști: Eliza Solomon (soprană) și Alexandru Constantin (bariton)

🏆 Premierea elevilor cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri naționale

Acest concert remarcabil susținut de Master Symphony Orchestra din Iași, alături de talentații săi muzicieni, va oferi o seară deosebită de muzică clasică și emoție. În plus, vom sărbători și realizările excepționale ale elevilor noștri negreșteni care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale în anul școlar 2022-2023.

Vă așteptăm cu inima deschisă să fiți martorii unui concert memorabil și să aplaudăm împreună talentele și dedicarea elevilor noștri de excepție.

#ConcertSimfonic #PremiereaElevilorNegresteni #TalenteDeExcepție #PrimariaNegresti

  • Organizator Primaria Orasului Negresti
  • Phone: 0235457679
Anterior Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin pentru femeile cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti