Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin pentru femeile cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani

Data
16 iunie 2023
Ora
08:00 - 15:00
Locatia
Directia de Asistenta Sociala Negresti

Invitam femeile din zona Negrești și comunitățile învecinate, precum Dumești, Băcești, Rafaila, Oșești, Vulturești și Todirești, să participe la aceste testări.

Institutul Regional de Oncologie(IRO) Iași și Fundația Enable România derulează proiectul intitulat „Fii responsabilă de sănătatea ta! Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin”. În cadrul acestui program, IRO oferă testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin pentru femeile cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani.

În ziua de vineri, 16 iunie 2023, începând cu ora 08:00, la sediul Direcției de Asistență Socială Negrești, va fi disponibilă o Unitate mobilă de Screening și o echipă medicală specializată care vă vor oferi servicii de testări gratuite HPV și Babeș Papanicolaou.

Este important de menționat că nu este necesară o trimitere de la medicul de familie sau cardul de sănătate pentru a beneficia de această oportunitate. Aveți nevoie doar de cartea de identitate pentru a vă putea înregistra în programul de testare gratuită.

Prevenția și depistarea precoce sunt esențiale în lupta împotriva cancerului de col uterin, iar această inițiativă are scopul de a vă sprijini în această direcție. Încurajăm toate femeile, indiferent dacă au sau nu asigurare medicală, să profite de această oportunitate unică de a-și testa și asigura sănătatea.

Vă așteptăm în ziua de vineri, 16 iunie 2023, la sediul Direcției de Asistenta Sociala Negrești din strada Păcii nr. 1. Nu uitați să aveți la dumneavoastră cartea de identitate pentru înregistrare.

Vă mulțumim pentru implicare și suntem bucuroși că putem oferi această oportunitate comunităților noastre!

  • Organizator Directia de Asistenta Sociala Negresti
  • Phone: 0235457890
Anterior 1 iunie 2023 – Ziua Copilului – Eveniment special în Parcul din fața Casei de Cultură!

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti