23 iulie 2023 – Spectacol folcloric

Data
23 iulie 2023
Ora
17:30 - 20:00
Locatia
Primaria Orasului Negresti

Duminică, 23 iulie 2023, ora 17.30, vă invităm să luați parte la un spectacol folcloric de excepție care va avea loc pe esplanada Casei Orășenești de Cultură Neculai Cioată din Negrești. Acest eveniment este organizat de Primăria si Consiliul local Negrești și Casa Orășenească de Cultură.

Spectacolul va aduce pe scenă artiști de renume în folclorul nostru autentic. Vom avea onoarea să-i avem alături de noi pe Margareta Clipa, Ion Paladi, Lili Ciortan, Mariana Carnariu, Teodora Panainte, și Ansamblul de Dansuri Populare Obârșii Negreștene, sub îndrumarea doamnei Elvira Grigoraș.

Această seară magică va fi o oportunitate de a vă bucura de tradițiile și frumusețea muzicii și dansurilor populare românești. Veți fi purtați în universul autentic al folclorului, prin interpretări autentice și energice.

Vă invităm să petreceți momente speciale alături de noi, să vă bucurați de muzica și dansurile noastre tradiționale, și să împărtășiți emoțiile acestui spectacol folcloric.

Vă așteptăm cu drag la spectacolul folcloric din Negrești!

#spectacolfolcloricnegresti2023 #tradițieșiemoție #PrimariaNegresti #CasaDeCulturaNegresti

  • Organizator Primaria Orasului Negresti
  • Phone: 0235457679
Anterior Concert Simfonic și Premierea Elevilor de Excepție

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti