Intensificarea măsurilor preventive în comunitatea noastră din cauza creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus la peste 1,5 la mia de locuitori

Intensificarea măsurilor preventive în comunitatea noastră din cauza creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus la peste 1,5 la mia de locuitori

Având în vedere creșterea cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în comunitatea noastră, peste 1,5 la mia de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a dispus, astăzi, 14 aprilie 2021, noi măsuri preventive.

❗️❗️️De joi, 15 aprilie 2021, ora 00.00 şi până la data de 28 aprilie 2021, ora 24:00 se instituie următoarele măsuri:

📌 activitățile instituțiilor muzeale, ale bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizual, ale instituțiilor de spectacole și/sau concerte, școlilor populare, de artă și de meserii, precum și evenimentele culturale în aer liber se desfășoară numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, conform art. 1 pct. 6 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 432/2021.

📌 în condițiile pct. 1 organizarea și desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, conform art. 1 pct. 7 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 432/2021.

📌 organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in şi organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt interzise, conform art. 1 pct. 8 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr.432/2021.

📌 activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se desfăşoară fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-22.00, conform art. 6 pct. 1 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 432/2021.

📌 activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi în, spaţiile publice închise care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin 2 pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent se desfăşoară fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00- 22.00, conform art. 6 pct. 3 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 432/2021.

📌 activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, se desfăşoară fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-22.00, conform art. 6 pct. 2 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr.432/2021.

📌 activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, conform art. 10 pct. 4 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 432/2021.

Hotărârea CJSU poate fi consultată pe site-ul Instituției Prefectului Județului Vaslui https://vs.prefectura.mai.gov.ro/comitetul-judetean…/

❗️❗️️ATENȚIE!!! Nerespectarea acestor decizii poate fi sancționată cu amendă.

🙏Vă rugăm să continuați respectarea tuturor măsurile impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului în comunitate.

Împreună vom trece peste aceste încercări, însă totul depinde de noi!

Vă rugăm să aveți grijă de voi și de cei dragi!

Previous Convocarea Consiliului local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară, pentru data de 21 aprilie 2021, ora 13,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti