Echipa de Handbal Masculin Juniorii 3 a CSO Negresti va evolua în Grupele Speranță

Echipa de Handbal Masculin Juniorii 3 a CSO Negresti va evolua în Grupele Speranță

Echipa de Handbal Masculin Juniorii 3 a CSO Negresti a încheiat Faza Grupelor Geografice, ocupând locul al 5-lea în Seria A, poziție de pe care va evolua în continuare în Grupele Speranță.

Conform algoritmului stabilit de FRH încă de la startul sezonului, ocupantele locurilor 4, 5 si 6 din Seria A Geografica (Fortuna Chișinău, CSO Negresti Vaslui si LPS Piatra Neamț) merg în Grupa Speranță 1, alături de ocupantele locurilor 4, 5 si 6 din Seria B Geografică: LPS Brăila, AS Arrubium Macin si CSS Călărași.

Vor fi 6 etape în această fază a competiției, pe 6, 13 și 27 martie, 3, 10 și 21 aprilie. Ulterior, primele două clasate din cele patru Grupe Speranță se vor califica pentru Turneul Final Speranță.

Previous Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale, pe anul 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti