Dezbatere publica – Proiectul de hotărâre privind reglementarea circulaţiei pe anumite drumuri publice administrate de Consiliul local al oraşului Negreşti

Dezbatere publica – Proiectul de hotărâre privind reglementarea circulaţiei pe anumite drumuri publice administrate de Consiliul local al oraşului Negreşti

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind reglementarea circulaţiei pe anumite drumuri publice administrate de Consiliul local al oraşului Negreşti, judeţul Vaslui.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei – www.negresti.ro, în data de 24.03.2021, conform procesului-verbal nr.10.584/24.03.2021.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei oraşului Negreşti – Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de email inforpnegresti@gmail.com, până pe data de 22.04.2021.

Şedinţa publică în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de HCL susmenţionat va fi organizată în data de 10.05.2021, ora 10.00, în sala de şedinţă a Primăriei.

Proiectul de hotarare poate fi consultat in sectiunea Proiecte de hotarari supuse dezbaterii publice

Previous Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești în ședință ordinară, pentru data de 30 martie 2021, ora 14,00 în sala de ședințe a Primăriei

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti