Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de amenajare a teraselor sezoniere pe domeniul public şi privat

Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de amenajare a teraselor sezoniere pe domeniul public şi privat

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propunem spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de amenajare a teraselor sezoniere pe domeniul public şi privat al oraşului Negreşti, judeţul Vaslui.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul propriu al Primăriei oraşului Negreşti, din strada N. Bălcescu, nr. 1 şi publicat pe site-ul instituţiei – www.negresti.ro, în data de 16.03.2021, conform procesului-verbal nr. 9758/16.03.2021.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei oraşului Negreşti- Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de email inforpnegresti@gmail.com, până pe data de 13.04.2021.

Şedinţa dezbaterii publice a proiectului de hotărâre sus-menţionat va fi organizată în data de 28.04.2021, ora 10.00, în sala de şedinţă a Primăriei.

Proiectul de hotarare poate fi consultat in sectiunea Proiecte de hotarari supuse dezbaterii publice

Previous Acces gratuit la internet WIFI în 12 locații din orașul Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti