Acces gratuit la internet WIFI în 12 locații din orașul Negrești

Acces gratuit la internet WIFI în 12 locații din orașul Negrești

Începând cu luna martie 2021, atât locuitorii orașului Negresti, cât și persoanele care tranzitează orașul, beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, în 12 locații, din care 8 in Orașul Negrești și 4 in satele componente. Aceste locații sunt:

 1. Primărie – cuprinde atât parcul din fata primăriei cât și parcul din fața Oficiului Poștal”
 2. Negrești – Parcul din fața Casei orășenești de cultură “Neculai Cioată”.
 3. Negrești – Stația de autobuz – din dreptul blocului ANL B5
 4. Negrești – Liceu corp A (str. 1 Decembrie)
 5. Negrești – Liceu corp B (str. Decebal)
 6. Școala din satul Căzănești
 7. Școala din satul Cioatele
 8. Școala din satul Parpanița
 9. Școala din satul Valea Mare
 10. Negrești – Sala de sport – cuprinde și zona Parcului
 11. Negrești – Piața agroalimentară
 12. Negrești – Căminul de copii – cuprinde Centrul de tineret, zona pietonală de pe str. M. Kogălniceanu și parcul de joacă de la Cămin.

Lansat în 2018, programul WIFI4EU prevede acordarea de cupoane valorice a cate 15 000 euro pentru localitățile din UE, Islanda si Norvegia, care se angajează sa ofere publicului acces gratuit la internet wireless. Aceste cupoane au fost alocate pe principiul “primul venit, primul servit”. Orașul nostru a reușit sa candideze cu succes in obținerea finanțării, fiind printre cele 67 de municipalități din Romania care au primit un cupon valoric in cadrul celui de al 4-lea si ultim apel pentru aplicații.

Rețelele finanțate prin WIFI4EU sunt gratuite si fără publicitate pentru o perioada de cel puțin 3 ani si nu colectează date cu caracter personal.

Oricine dorește sa se conecteze la rețeaua wireless gratuita WIFI4EU trebuie doar sa aleagă, pe dispozitivul său, rețeaua deschisă numită WIFI4EU și să apese butonul Conectare pe pagina de autentificare care apare automat.

Previous ANUNŢ – In atenţia locatarilor blocurilor din oraşul Negreşti

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti