ANUNŢ – In atenţia locatarilor blocurilor din oraşul Negreşti

ANUNŢ – In atenţia locatarilor blocurilor din oraşul Negreşti

Prin prezenta, vă facem cunoscut că în conformitate cu Legea nr.10/1995, privind calitatea în construcţii, având în vedere calitatea de proprietari de apartamente sunteţi obligaţi să efectuaţi la timp şi în condiţii de calitate lucrările de întreţinere şi reparaţii la interiorul şi exteriorul construcţiei după cum urmează:

  • reparații tencuieli exterioare care au tendinJa de desprindere;
  • fixarea elementelor decorative din beton armat ale balcoanelor, eventual îndepărtarea lor în cazul în care acestea prezintă pericol de prăbuşire; consolidarea aticurilor avariate (partea superioară a blocului).

Vă atenţionăm că răspundeti de realizarea obligatiilor legale privind exploatarea construcţiei în condiţii de siguranţă şi răspundeţi material şi penal de eventualele accidente ce ar pune în pericol, bunurile si vietile oamenilor.

Previous Anunț privind vânzarea locuințelor ANL situate în strada Mihail Kogălniceanu, blocul C1

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti