Deschiderea Pieței Agroalimentare în orașul Negrești – Rezervarea tarabelor și spații comerciale

Deschiderea Pieței Agroalimentare în orașul Negrești – Rezervarea tarabelor și spații comerciale

Primăria orașului Negrești dorește să vă informeze cu privire la deschiderea Pieței Agroalimentare în data de JOI, 6 APRILIE 2023. În acest sens, vă invităm să luați în considerare posibilitatea de a închiria tarabe, vitrine frigorifice sau spații comerciale pentru a vă desfășura activitatea în cadrul pieței.

Pentru a vă asigura că veți avea acces la cele mai bune tarabe și spații, vă rugăm să veniți miercuri, între orele 10.00 și 17.00, în Piața Agroalimentară, pentru a vă alege locul și a vă așeza marfa.

Dacă nu veți putea fi prezenți miercuri, puteți folosi tarabele și spațiile rămase libere în ziua de joi.

De asemenea, vă informăm că până la data de 19 aprilie 2023, nu se vor percepe nici un fel de taxe pentru închirierea tarabelor, vitrinelor frigorifice sau spațiilor comerciale.

Vă încurajăm să profitați de această oportunitate și să vă extindeți afacerea în cadrul Pieței Agroalimentare din orașul Negrești.

Previous Invitație către microîntreprinderile din orașul Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti