Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 22 mai 2023, ora 14,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 22 mai 2023, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 22 mai 2023, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 605/18.05.2023.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești din data de  27 aprilie 2023.

    1. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 130/2021 privind participarea la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, cu proiectul investițional „Modernizarea sistemelor de iluminat public în satele componente: Poiana, Valea Mare, Parpanița, Căzănești, Glodeni și Cioatele, Oraș Negrești, Județul Vaslui”.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous <strong>Codul de conduită al utilizatorului profesionist de produse de protecție a plantelor și al apicultorului</strong>

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti