Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 06 octombrie 2022, ora 14,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 06 octombrie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 6 octombrie 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 963/04.10.2022.

Proiectul ordinii de zi:

– Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 27 septembrie 2022.

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 65/19.05.2022 privind aprobarea participării UAT Negrești la programul PNRR-Componenta 10 –fondul local, PNRR/2022/C10, I.1.2 și I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde-ITS/alte infrastructuri TIC și puncte de încărcare vehicule electrice, pentru realizarea obiectivului de investiții „Mobilitate urbană verde, extinderea sistemului de monitorizare video pentru siguranță publică și stații de încărcare vehicule electrice, oraș Negrești și satele componente, județul Vaslui”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice – Sediul Primăriei Oraș Negrești, județul Vaslui” în cadrul apelului de proiecte Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1: Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Raportul informării si consultării publicului pentru documentația PUZ „Amplasare Capacități de producere energie electrică eoliană, zona Negrești, județul Vaslui”

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti