Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta extraordinara pentru data de 8 decembrie 2023

Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta extraordinara pentru data de 8 decembrie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 8 decembrie 2023, ora 12,00, la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 1058/06.12.2023.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare a Consiliului local Negrești, din data de 28 noiembrie 2023.
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea X a bugetului local al orașului Negrești pe anul 2023.
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei, statului de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare al Direcției de Asistență Socială Negrești.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții al Aparatului de specialitate al primarului orașului Negrești, județul Vaslui și a instituțiilor subordonate Consiliului local.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Anunț Important: Depunere Documente pentru Obținerea Venitului Minim de Incluziune în 2024

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti