Convocarea de indata a Consiliului local al orașului Negrești în ședință extraordinară, pentru data de 14 septembrie 2022

Convocarea de indata a Consiliului local al orașului Negrești în ședință extraordinară, pentru data de 14 septembrie 2022

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 14 septembrie 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 908/13.09.2022.

Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 30 august 2022.

Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziţia AQUAVAS SA a terenurilor de pe domeniul public al UAT Negreşti pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Vaslui, în perioada 2014-2020″.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous ANUNŢ 30 SEPTEMBRIE – TERMEN SCADENT PENTRU PLATA IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE AFERENTE SEMESTRULUI AL II-LEA

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti