Convocarea Consiliului local al orașului Negrești în ședință extraordinară, pentru data de 11 februarie 2022

Convocarea Consiliului local al orașului Negrești în ședință extraordinară, pentru data de 11 februarie 2022

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 11 februarie 2022, ora 11,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 71/11.02.2022.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 27 ianuarie 2022.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al oraşului Negreşti, pe anul 2022

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Licitație publică – spațiu în suprafață de 62,9 mp și dependințe ale acestuia în suprafață de 28,7 mp, proprietate publică a Orașului Negrești, situat în str. Decebal, nr. 5

Leave Your Comment

six − five =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti