Convocarea de îndată a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, pentru data de 2 iulie 2021, ora 10,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, pentru data de 2 iulie 2021, ora 10,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 2 iulie 2021, ora 10,00 la sediul primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 362/01.07.2021.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, convocată pentru data de 24 iunie 2021.
  1. Proiect de hotărâre privind participarea la Programul privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ pentru obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice la Școala Generală „Mihai  David”, orașul Negrești, județul Vaslui, prin modernizarea clădirilor existente cu destinație unitate de învățământ”

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Marți 22 iunie 2021, un nou Maraton de vaccinare la Casa Orășenească de cultură Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti