Consultare publică privind Proiectul bugetului local al oraşului Negreşti pentru anul 2023

Consultare publică privind Proiectul bugetului local al oraşului Negreşti pentru anul 2023

În conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Orașului Negrești a iniţiat procedura de consultare publică privind Proiectul bugetului local al oraşului Negreşti pentru anul 2023.

În acest context am procedat la afişarea la sediul Primăriei Oraşului Negreşti, în spaţiu accesibil publicului, a documentaţiei privind bugetul local la Orașului Negreşti pentru anul 2023.

Documente afişate:

Concomitent am realizat afisarea documentelor mentionate mai sus pe pagina de internet a institutiei  – www.negresti.ro.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, în perioada 12.01.2023 – 26.01.2023 pe adresa: Primăria oraşului Negreşti, strada Nicolae Bălcescu, nr.1, jud. Vaslui, 735200.

Prezentul proiect de buget va suporta modificări urmare a propunerilor ce vor fi făcute, cât și a comunicărilor de către ANAF a sumelor din TVA, a cotelor din impozitul pe venit, a sumelor cuvenite pentru finanțarea unităților de învățământ, a sumelor cuvenite pentru finanțarea cheltuielilor cu indemnizațiile persoanelor cu handicap și a indemnizațiilor de însoțitor. De asemeni, in funcție de finanțarea obiectivelor de investiții din excedentul anului 2022 și programul obiectivelor de investiții va suporta modificări.

Propunerile și recomandările pot fi transmise și la sediul Primăriei Orașului Negresti- Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de mail inforpnegresti@gmail.com.

Previous Sprijin pentru producătorii agricoli pentru susținerea producției de tomate în spații protejate

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti