Campanie de colectare selectiva a sticlei in toate satele aparținătoare orașului

Campanie de colectare selectiva a sticlei in toate satele aparținătoare orașului

Stimați cetățeni, 👋
𝐃𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆𝐦 𝐜𝐚̆ 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐨 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐚 𝐬𝐭𝐢𝐜𝐥𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭̦𝐢𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢. 𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚̆𝐬̦𝐮𝐫𝐚 𝐩𝐞 𝐨 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐢. 🌍
✅♻️ În cadrul acestei inițiative, vor fi amplasate containere destinate colectării sticlelor, timp de două săptămâni în fiecare sat. În prima etapă, în localitățile Valea Mare și Cioatele, vor fi disponibile câte 4, respectiv, 3 containere. ♻️
Vă rugăm să utilizați aceste containere exclusiv pentru depozitarea sticlelor și borcanelor de diferite culori. Nu depozitați în acestea alte tipuri de obiecte, precum geamuri, oglinzi, becuri, porțelan, veselă sau pahare. 🚯
♻️🌍 Colaborarea dumneavoastră este esențială pentru ca această campanie să fie un succes. Prin participarea activă la această inițiativă, veți contribui la diminuarea cantității de deșeuri care sunt depozitate la groapa de gunoi și creșterea gradului de colectare selectiva la nivelul orașului Negresti.
✅ Această campanie se adaugă altor acțiuni de sprijinire și încurajare a colectării selective derulate de Primăria Negrești, printre care se numără:
1️⃣ Amenajarea a 5 puncte de colectare a deșeurilor din carton/hârtie în zona blocurilor. 📦📃
2️⃣ Adăugarea zilei de sâmbătă în calendarul de ridicare a deșeurilor, pentru colectarea deșeurilor reciclabile (hârtie/carton, plastic/metal, sticlă). Astfel, în fiecare sâmbătă, cei care se află pe rutele de colectare a firmei de salubritate sunt rugați să scoată la poartă saci menajeri în care să se afle, pe categorii, doar deșeurile reciclabile: carton/hârtie, plastic/metal și sticlă. 📅
3️⃣ Amenajarea a 6 puncte pentru colectarea selectivă a deșeurilor de plastic. ♻️🌍
♻️ Vă încurajăm să manifestați responsabilitate și să sprijiniți eforturile noastre prin depozitarea gunoiului doar în punctele de colectare amenajate și echipate cu containere pentru colectarea selectivă.
🌐 Pentru mai multe detalii despre colectarea deșeurilor în orașul Negrești, inclusiv programul de ridicare a deșeurilor, punctele de colectare selectivă, modul de selecție a deșeurilor și numerele de telefon utile, vă invităm să vizitați pagina noastră de internet: https://negresti.ro/colectare-selectiva/.
💚🌍 Vă mulțumim pentru implicarea și sprijinul dumneavoastră în această inițiativă. Prin eforturile noastre comune, putem face o diferență semnificativă în protejarea mediului înconjurător.
#ColectareSelectivă #ProtejareaMediului #Negrești
Previous Succes CSO Negresti – Cupa Podul Inalt Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti