Anunt – recrutare si selecție a Directorului general al Societății UTILITĂȚI S.R.L Negrești Vaslui

Anunt – recrutare si selecție a Directorului general al Societății UTILITĂȚI S.R.L Negrești Vaslui

Consiliul de Administratie al S.C UTILITĂȚI  S.R.L., cu sediul in localitatea Negrești Vaslui, anunta declansarea procedurii de recrutare si selectie de candidati pentru ocuparea functiei de Director general al societatii.

Procesul de recrutare si selectie are ca scop identificarea, recrutarea si selectarea celui mai potrivit candidat pentru ocuparea postului de Director General la SC Utilitati SRL.

Acest proces de recrutare si selectie se deruleaza in conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificările si completările ulterioare, aprobata prin Legea nr.111/2016 si HG nr. 722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link:

Guvernanță corporativă

 

Previous Convocarea Consiliului local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară, pentru data de 20  octombrie 2022, ora 14,00 în sala de şedinţe a Primăriei

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti