Convocarea Consiliului local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară, pentru data de 20  octombrie 2022, ora 14,00 în sala de şedinţe a Primăriei

Convocarea Consiliului local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară, pentru data de 20  octombrie 2022, ora 14,00 în sala de şedinţe a Primăriei

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară care va avea loc în data de 20 octombrie 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 1016/12.10.2022.

Proiectul ordinii de zi:

Aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare convocată de îndată a Consiliului Local Negreşti, din data de 06 octombrie 2022.

  1. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local al Oraşului Negreşti care să facă parte din Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii în cadrul Şcolii Gimnaziale „Mihai David” Negreşti, pentru anul şcolar 2022-2023.
  2. Proiect de hotărâre privind acordarea „DIPLOMEI DE AUR” şi a unui premiu în valoare de 500 lei, din bugetul local pe anul 2022, cuplurilor negreştene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
  3. Proiect de hotărâre privind însuşirea Documentaţiei tehnice pentru alipirea a două imobile situate în oraşul Negreşti, strada Pieţii, 3, judeţul Vaslui.
  4. Proiect de hotărâre privind încheierea în formă autentică a contractelor de vânzare-cumpărare a locuinţelor aparţinând fondului locativ al oraşului Negreşti înstrăinate către chiriaşi, cu plata preţului în rate, după intrarea în vigoare a Ordonanţei de urgenţă 21012008 pentru completarea Legii locuinţei nr. 114/1996.
  5. Proiect de hotărâre privind Programul de pregătire, deszăpezire şi combaterea poleiului pe drumurile din administrarea oraşului Negreşti, în perioada 1 noiembrie 2022 – 31 martie 2023.
  6. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă pentru şedinţele Consiliului Local Negreşti.
  7. Întrebări, interpelări şi informarea consilierilor locali

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous ANUNT privind implicarea publicului în etapa propunerii finale a Planului Urbanistic Detaliu(PUD)- „Construire clădire spații comerciale și servicii P+1″ strada Nicolae Bălcescu, nr. 1A, oraș Negrești, județul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti