ANUNŢ PRIVIND AUTORIZAREA SANITARĂ PENTRU PRESTAREA DE SERVICII FUNERARE

ANUNŢ PRIVIND AUTORIZAREA SANITARĂ PENTRU PRESTAREA DE SERVICII FUNERARE

Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică Vaslui nr. 13816/19.05.2021 și în conformitate cu prevederile art. 7, alin. (6) din Hotărârea nr. 741/2016 pentru aprobarea Normelor tehnice şi sanitare privind serviciile funerare, înhumarea, incinerarea, transportul, deshumarea şi reînhumarea cadavrelor umane, cimitirele, crematoriile umane, precum şi criteriile profesionale pe care trebuie să le îndeplinească prestatorii de servicii funerare şi nivelul fondului de garantare, vă aducem la cunoștință documentele necesare în vederea obținerii autorizației sanitare pentru prestarea de servicii funerare: 

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la sediul Primăriei Negrești din str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, parter, cam. 21, la telefon 0235457679, int. 118 sau prin email la adresa itx@negresti.ro.

Previous 5-6 iunie, Maratonul de Vaccinare, etapa a 2-a

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti