5-6 iunie, Maratonul de Vaccinare, etapa a 2-a

5-6 iunie, Maratonul de Vaccinare, etapa a 2-a

În zilele de 5 și 6 iunie 2021, intervalul orar 09.00-19.00, va avea loc la Negrești, în locația amenajată la Sala de Sport, etapa a doua a Maratonului de Vaccinare anti- COVID-19.

Imunizarea, la fel ca în prima etapă a Maratonului care a avut loc în zele de 15 și 16 mai când au fost vaccinate 348 de persoane, se va efectua cu vaccin de la compania Pfizer BioNTech.

Astfel, sunt așteptate atât persoanele care s-au vaccinat în prima etapă cu prima doza de ser Pfizer pentru administrarea celei de a doua doze, dar și celelalte persoane care doresc să se vaccineze. Acestea din urmă se vor putea prezenta direct la centrul de vaccinare, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare.

Pe site-ul primăriei Negrești, www.negresti.ro, sunt oferite informații oficiale despre cele două campanii de imunizare, prospecte oficiale ale vaccinurilor, răspunsuri la întrebări, raportări, dar și alte informații provenite din surse oficiale, respectiv instituțiile care gestionează domeniul sănătății și vaccinarea.

Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazați decizia pe care o veți lua în privința imunizării pe informații din surse oficiale și pe studii puse la dispoziție de specialiștii în sănătate.

Activitatea este organizată de Direcția de Sănătate Publică Vaslui cu sprijinul Instituției Prefectului-Județului Vaslui, Consiliului Județean Vaslui, Primăriei Orașului Negrești și a Colegiului Medicilor Vaslui.

Previous Informare cu privire la combaterea buruienii ambrozia

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti