ANUNȚ | NOUL SEDIU al Serviciului impozite și taxe locale Negrești

ANUNȚ | NOUL SEDIU al Serviciului impozite și taxe locale Negrești

Vă aducem la cunoștință că începând cu data de 1 august 2022, activitatea Serviciului impozite și taxe locale se va desfăşura la noul sediu situat în Negrești, str. Mihail Sadoveanu, nr. 4, parter (fosta Policlinică).

După ce vreme de aproape 25 de ani a funcționat într-un spațiu impropriu, care nu oferea condițiile necesare cetățenilor, Serviciul impozite și taxe locale se va muta în sediu nou, mai exact în clădirea fostei Policlinici, situată în spatele Primăriei, pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 4, într-un spațiu recent reabilitat.

Vineri, 29 iulie 2022 va fi inaugurat noul sediu al Serviciului impozite și taxe locale, iar cetățenii sunt așteptați în noul spațiu începând de luni, 1 august 2022.

Investiția a fost inițiată în anul 2021, iar suma a fost finanțată din bugetul local. Noul sediu oferă condiții mult mai bune pentru a aștepta, pentru a completa, a depune și a ridica documente și reprezintă un pas important spre respectul și apropierea față de cetățeni, astfel încât relația dintre cetățeni și autoritatea locală să devină mai eficientă și mai intensă. Cetățenii vor beneficia de un spaţiu de așteptare și de un front-office distinct care asigură respectarea confidențialității informațiilor.

Programul de lucru rămâne neschimbat, respectiv de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.30.

Așteptăm cetățenii de luni, 1 august 2022, în noul sediu, în condiții civilizate și moderne să își desăvârșească orice fel de act administrativ în raport cu taxele și impozitele pentru proprietățile pe care le dețin în Negrești!

Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data 28 iulie 2022, ora 14,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti