ANUNŢ – DESCHIDERE PIAȚĂ AGROALIMENTARĂ

ANUNŢ – DESCHIDERE PIAȚĂ AGROALIMENTARĂ

După o întrerupere de mai bine de 10 ani, Primăria orașului Negrești anunță reluarea activității comerciale într-un spațiu amenajat și dotat la cele mai înalte standarde în cadrul Pieței Agroalimentare din orașul Negrești, începând cu ziua de JOI,  6 APRILIE 2023.

Noua piață oferă numeroase facilități pentru desfășurarea unui comerț modern: căldură, respectiv aer condiționat, apă curentă, spații frigorifice, compartimente pentru pește, carne, lactate și tarabe pentru producătorii locali etc.

Se vor putea comercializa legume, fructe, lapte şi produse lactate, carne şi preparate din carne, ouă, miere şi alte produse apicole, produse conservate, pește, produse de panificație şi patiserie, apă şi sucuri, flori, inclusiv artificiale, semințe, material săditor, produse tip plafar, cereale, păsări, mărţişoare şi aranjamente florale, obiecte uz casnic.

Comercializarea produselor în cadrul pieței se va efectua de către persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale, individuale şi societăți comerciale.

Comercianţii și producătorii locali care doresc să îşi desfăşoare activitatea în Piaţă Agroalimentara din Orașul Negrești vor putea face acest lucru prin închirierea tarabelor, vitrinelor frigorifice sau spațiilor comerciale!

Cetățenii, cumpărători și comercianți, sunt invitați LUNI, 3 APRILIE 2023, ORA 13.00 pentru a participa la evenimentul de inaugurare și la slujba de sfințire a Pieței Agroalimentare!

Activitatea comercială în cadrul pieței va începe JOI, 6 APRILIE 2023, iar cetățenii sunt așteptați la piață să se bucure de produse cumpărate în cele mai bune condiţii!

Încurajăm comercianții să ofere cetățenilor cele mai bune produse la prețuri mici și venim în sprijinul lor. Astfel, până la data de 19 aprilie 2023, nu se vor percepe nici un fel de taxe!

Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 martie 2023, ora 13,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti