Ajutoarele de minimis destinate susținerii producțiilor de usturoi și cartof consum in anul 2023

Ajutoarele de minimis destinate susținerii producțiilor de usturoi și cartof consum in anul 2023

Primăria Negresti dorește să vă aducă la cunoștință un comunicat transmis de către Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (DADR) Vaslui, referitor la ajutoarele de minimis destinate susținerii producțiilor de usturoi și cartof consum.

Linkul către comunicatul de presă complet poate fi găsit aici: https://directiaagricolavs.ro/comunicat-de-presa-privind-ajutoarele-de-minimis-pentru-sustinerea-productiilor-de-usturoi-si-cartof-consum/.

Conform acestui comunicat, fermierii și producătorii agricoli au posibilitatea de a beneficia de ajutoare financiare de minimis pentru dezvoltarea și susținerea culturilor de usturoi și cartof consum.

Pentru a fi eligibili pentru aceste ajutoare, trebuie să îndepliniți anumite criterii și să respectați procedurile stabilite prin actele normative privind masurile de susținere financiara a producătorilor agricoli pentru anul 2023.

Detalii cu privire la termenele limită, documentele necesare și alte informații relevante sunt disponibile în comunicatul de presă menționat anterior.

Încurajăm toți agricultorii din Negrești să profite de această oportunitate și să exploreze posibilitatea de a beneficia de ajutoarele de minimis.

Pentru mai multe informații sau întrebări suplimentare, vă recomandăm să contactați DADR Vaslui sau să accesați site-ul lor oficial.

Previous Juniorii de la CSO Negrești obțin rezultate remarcabile la competiția de Șah în Școală ‘CUPA MELCHISEDEC’ – 2023″

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti