Juniorii de la CSO Negrești obțin rezultate remarcabile la competiția de Șah în Școală ‘CUPA MELCHISEDEC’ – 2023″

Juniorii de la CSO Negrești obțin rezultate remarcabile la competiția de Șah în Școală ‘CUPA MELCHISEDEC’ – 2023″

Juniorii de la CSO Negrești continuă să obțină rezultate deosebite în competițiile de șah. După succesul înregistrat la Turneul Gartek de la Husi, echipa a participat la o nouă competiție, Cupa Melchisedec 2023, care s-a desfășurat în parcul de lângă Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, în data de 13 mai 2023.

Echipa de Șah a CSO Negrești a fost reprezentată de 9 copii, care s-au străduit să obțină rezultate bune în competiție. Printre aceștia, s-au evidențiat următorii:

  • Laura Neamțu a obținut locul 1 la categoria fete liceu, demonstrându-și abilitățile și cunoștințele în jocul de șah.
  • Gabriel Boitan a obținut locul 4, evidențiindu-se prin abordarea sa inteligentă și concentrată în timpul meciurilor.
  • Ipate Andrada a ocupat, de asemenea, locul 4, dovedindu-și valoarea și determinarea în fața competiției puternice.

Mai trebuie menționați și ceilalți juniori de la CSO Negrești, cum ar fi Apetrei Nicholas-Petru, Macovei Matei, Oita Ionut, Spiridon Alexandru, Crăcană Carlos și Sminticiuc Mario, care și-au arătat abilitățile și au contribuit la succesul general al clubului lor.

Echipa de șah CSO Negrești demonstrează în continuare un nivel ridicat de pregătire și o abordare competitivă în fiecare competiție în care participă. Felicitări tuturor juniorilor și coordonatorului lor, profesorul Scarlat Gica, pentru eforturile lor și succesul obținut în aceste competiții.

Previous Târgul locurilor de muncă, 15 mai 2023, care va avea loc la Casa Orășenească de Cultură

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti