Anunț privind vânzarea locuințelor ANL situate în strada Mihail Kogălniceanu, blocul C1

Anunț privind vânzarea locuințelor ANL situate în strada Mihail Kogălniceanu, blocul C1

Vă aducem la cunoștință că au fost finalizate lucrările de întocmire a cărților funciare pentru locuințele ANL situate în strada Mihail Kogălniceanu, blocul C1, care pot fi cumpărate de titularii contractelor de închiriere, după minim un an de închiriere neîntreruptă, fără ca vânzarea să fie condiționată de vârsta solicitantului.

În acest sens, vă invităm să consultați Regulamentul de vânzare accesând următorul link: https://negresti.ro/ova_sev/anl-locuinte-pentru-tineri/  și să depuneți cererea de cumpărare la Registratura Primăriei orașului Negrești. Modelul de cerere poate fi descărcat de pe pagina www.negresti.ro, sectiunea Resurse și Servicii, ANL-locuințe pentru tineri sau obținut de la Serviciul impozite și taxe locale, fond locativ.

Pentru orice nelămuriri, clarificări sau detalii cu privire la informațiile cuprinse în prezentul document, vă puteți adresa Serviciului impozite și taxe locale din cadrul Primăriei orașului Negrești, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, telefon 0235457679, int. 118 sau prin email la itx@negresti.ro.

Previous Informare privind evoluția plăților online la nivelul orașului Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti