Anunţ 30 septembrie 2024 – termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului al II-lea

Anunţ 30 septembrie 2024 – termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului al II-lea

Serviciul impozite și taxe locale vă reamintește că 30 septembrie 2024 este termenul scadent aferent semestrului al II-lea pentru plata impozitelor şi taxelor datorate pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport, astfel încât să nu fiți nevoiți să plătiți majorări de întârziere. Nivelul majorărilor de întârziere este de 1% din cuantumul impozitelor neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu 1 octombrie şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv.

Modalitățile alternative de plată, altele decât cele de la ghișeele Serviciului impozite și taxe locale, sunt:

  1. Plata prin www.ghişeul.ro (Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar). Serviciul de plată online permite accesul pe baza codului numeric personal pentru persoane fizice sau a codului fiscal pentru persoane juridice, iar plata se realizează fără comision.
  2. Plata electronică folosind servicii de internet banking.
  3. Plata prin virament bancar – viramentul se poate realiza la orice bancă, specificând pe documentul de plată următoarele date: 

Mulțumim cetăţenilor care și-au achitat obligațiile fiscale!

Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a sedinței ordinară din data de 23 septembrie 2024

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti