22-23 iulie 2023 | Weekendul Muzical în Negrești: Concert Simfonic si Spectacol Folcloric

22-23 iulie 2023 | Weekendul Muzical în Negrești: Concert Simfonic si Spectacol Folcloric

Primăria orașului Negrești vă invită să participați la un weekend plin de muzică și cultură în inima orașului nostru. Aveți ocazia să vă bucurați de două evenimente deosebite:

🎻 Concert Simfonic – Sâmbătă, 22 iulie 2023, ora 19.00

Locație: Esplanada Primăriei Negrești

Dirijor: Virgil Popa

Soliști: Eliza Solomon (soprană) și Alexandru Constantin (bariton)

Un concert impresionant susținut de Master Symphony Orchestra din Iași, cu participarea a 33 de muzicieni talentați. Veti fi martorii unei seri muzicale pline de emoție și virtuozitate.

🎵 Spectacol Folcloric – Duminică, 23 iulie 2023, ora 17.30

Locație: Esplanada Casei Orășenești de Cultură Neculai Cioată

Artiști: Margareta Clipa, Ion Paladi, Lili Ciortan, Teodora Panainte, Mariana Carnariu și Ansamblul de Dansuri Populare Obârșii Negreștene, condus de doamna Elvira Grigoraș

Va veti bucura de muzica și dansurile autentice ale folclorului românesc într-un spectacol plin de tradiție și energie.

📍 Ambele evenimente sunt organizate de Primăria orașului Negrești și promit să vă ofere momente memorabile într-un cadru spectaculos.

Nu ratați acest weekend muzical în Negrești! Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea și diversitatea muzicii în inima comunității noastre.

#WeekendulMuzicalNegresti #ConcertSimfonic #SpectacolFolcloric #PrimariaNegresti

Previous Sprijin acordat producătorilor agricoli pentru culturile agricole înființate în primăvara anului 2022 și afectate de seceta pedologică din perioada martie – septembrie 2022

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti