20 iulie 2021 – Târgul Locurilor de Muncă

20 iulie 2021 – Târgul Locurilor de Muncă

“Primăria orașului Negrești organizează marți, 20 iulie 2021, începând cu ora 11.00, la Casa Orășenească de Cultură “Neculai Cioata” din Negresti, Târgul locurilor de muncă.

Dacă vă căutați un loc de muncă sau vreți să faceți o schimbare în carieră, vă invităm să va discutați direct cu angajatorii ce vor fi prezenți la eveniment.

Unii din cei mai mari angajatori din zona si-au anunțat deja prezenta si vor avea standuri de prezentare cu ofertele locurilor de munca active.

Pe aceasta cale informam agenții economici interesați despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.”

Previous Anunt licitație publică pentru închirierea unui spațiu aflat în proprietatea privată a Orașului Negrești, situat în Negrești, Str. Unirii, Bl.E2, Sc. D, Parter

Leave Your Comment

16 + ten =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti