Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de  24 februarie 2022

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de  24 februarie 2022

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 24 februarie 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 101/16.02.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexă la dispozitia nr. 107/21.02.2022, dupa cum urmează:

  1. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului U.A.T. Negrești în vederea exprimării votului în Adunarea Generală  a  Asociației  pentru Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice  pentru Serviciul de Alimentare cu Apă și de Canalizare din Municipiile  Vaslui,  Bârlad, Huși și Orașul Negrești – județul Vaslui ( APC VASLUI).
  2. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Local al orașului Negrești ca membru în Comisia de Evaluare a probei de interviu la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din cadrul Unității Administrativ Teritoriale Negrești, județul Vaslui.
  3. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului U.A.T. Negrești în Adunarea Generală a Acționarilor, a Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice pentru Serviciul de Alimentare cu Apă și de Canalizare din municipiile Vaslui, Bârlad, Huși și orașul Negrești, județul Vaslui (APC Vaslui).

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous În atenția chiriașilor locuințelor ANL – semnare acte adiționale ca urmare a actualizării cuantumului chiriilor

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti