Suplimentarea proiectului ordinii de zi al şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data 22 decembrie 2021

Suplimentarea proiectului ordinii de zi al şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data 22 decembrie 2021

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi al şedinţei ordinare a Consiliului
local Negreşti din data de 22 decembrie 2021, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 687/14.12.2021, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexă la dispozitia nr. 710/21.12.2021, dupa cum urmează:

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare convocată de îndată a Consiliului Local Negreşti, din data de 15 decembrie 2021.
  1. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin licitaţie publică a unui spaţiu în suprafaţă de 61,64 mp şi dependinţe ale acestuia în suprafaţă de 16,87 mp, situat în Negreşti, str. Decebal, nr. 5, aflat în domeniul privat al oraşului Negreşti, judeţul Vaslui.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous 3 – 6 ianuarie 2022 activitatea de relații cu publicul a Serviciului Impozite și taxe locale va fi suspendată în vederea realizării operațiunilor informatice necesare închiderii anului fiscal 2021 și deschiderii anului fiscal 2022

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti