Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 28 septembrie 2023

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 28 septembrie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 28 septembrie 2023, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 888/20.09.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 895/26.09.2023, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării cheltuielilor de investiţii realizate conform HG 536/2006 la obiectivele de investiţii realizate în cadrul proiectului ” Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare şi a staţiilor de epurare a apelor uzate din municipiile Vaslui, Bârlad, Huşi şi oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, etapa I şi II” şi a bunurilor rezultate din investiţia implementată de către SC AQUAVAS Vaslui, cofinanţată din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2024 SMIS 2014+103967, beneficiar oraşul Negreşti , în cadrul proiectului VS-CL-HU&NE-R03-LOT 2 „ Reţele de apă şi canalizare, staţii de pompare, staţii de pompare apă uzată în Negreşti „.
  • Proiect de hotărâre privind rectificarea VII a bugetului local al oraşului Negreşti pe anul 2023.
  • Proiect de hotărâre privind atribuirea cu titlu gratuit a unui lot de teren în suprafaţă de 500 mp, situat în intravilanul oraşului Negreşti , sat Cioatele, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală conform Legii nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Fotbal | Echipa CSO Negresti  – victorie in deplasare cu Sporting Juniorul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti