Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 27 aprilie 2023, ora 15,00

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 27 aprilie 2023, ora 15,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 27 aprilie 2023, ora 15,00, convocat prin Dispoziţia nr. 527/19.04.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 546/26.04.2023, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării UAT Negrești, județul Vaslui la programul PNRR, Componenta-13 (C13) -Reforme sociale, Investiția I1, privind crearea unui centru de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie, cu obiectivul de investiții „Înființare centru de zi pentru copiii din Orașul Negrești, Județul Vaslui ” și introducerea în Programul anual de investiții al  Oraşului Negrești – 2023.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al oraşului Negreşti pentru trimestrul I al anului 2023.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării sumei de 209.083 lei din excedentul bugetului local înregistrat la data de 31.12.2022.
  4. Proiect de hotărâre privind  rectificarea III a bugetului local al orașului Negrești pe anul 2023.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Anunț important de la SC Gemiman-Trans SRL: Tratamente cu insecticide și fungicide la rapița semănată în Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti