Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 24 octombrie 2023

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 24 octombrie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 24 octombrie 2023, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 964/16.10.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 976/20.10.2023, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economică și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ,,Mobilitate urbană verde, extinderea sistemului de monitorizare video pentru siguranța publică și stații de reîncărcare vehicule electrice, oraș Negrești și satele componente, județul Vaslui”. 

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al oraşului Negreşti pentru trimestrul III al anului 2023.

  • Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință pentru ședințele Consiliului Local Negrești.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous ANUNŢ referitor la elaborarea proiectului de hotărâre privind atribuirea denumirii ”Parcul Obor” parcului situat în orașul Negrești, strada 1 Decembrie, nr. 51, județul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti