Suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti, din data de 23 iunie 2022, ora 14,00

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti, din data de 23 iunie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 23 iunie 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 586/16.06.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 648/22.06.2022, dupa cum urmează:

Suplimentarea Proiectului ordinii de zi

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 129/26 octombrie 2021 privind implementarea proiectului „Achiziţie pubele şi europubele, oraş Negreşti, judeţul Vaslui”

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous În atenţia tinerilor adolescenţi din oraşul Negreşti – fapte care trebuie evitate

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti