Sondaj de opinie privind mobilitatea populației orașului Negrești

Sondaj de opinie privind mobilitatea populației orașului Negrești

În vederea elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a orașului Negrești, dorim să obținem perspectivele și opiniile dumneavoastră cu privire la mobilitatea populației. Sondajul de opinie este destinat cetățenilor orașului Negrești și locuitorilor din localitățile învecinate, și urmărește identificarea principalelor nevoi și probleme cu care se confrunta populația în ceea ce privește diferitele modalități de deplasare.

Vă asigurăm că acest sondaj este complet anonim și nu implică colectarea de date cu caracter personal. Răspunsurile dumneavoastră vor fi tratate confidențial și vor fi utilizate exclusiv în scopul analizei statistice generale.

Vă rugăm să accesați următorul link pentru a completa chestionarul online:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=T0Nny_rdWEKjIX6D21CfFeofgZU6PPFEqLt5BJDgqD9UQzZXVEpEVUNWRVAwRFYyMjZHMUNPTU5DSy4u

Vă mulțumim anticipat pentru timpul și contribuția dumneavoastră!

Previous Anunț – închirierea prin licitație publică a unui spațiu în suprafață de 29,2 mp și dependințe ale acestuia în suprafață de 16,7 mp, situat în str. Unirii, Bl. E2, Sc. C, Parter

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti