Se aduce în atenția contribuabililor posibilitatea de a completa și transmite electronic o serie de formulare, fără a mai fi necesară prezența fizică la Serviciul impozite și taxe locale

Se aduce în atenția contribuabililor posibilitatea de a completa și transmite electronic o serie de formulare, fără a mai fi necesară prezența fizică la Serviciul impozite și taxe locale

Se aduce în atenția contribuabililor posibilitatea de a completa și transmite electronic o serie de formulare, fără a mai fi necesară prezența fizică la Serviciul impozite și taxe locale:

În vederea depunerii formularului, este necesară parcurgerea următorilor pași:

  • Pasul 1. Se accesează platforma https://negresti.regista.ro/formulare,
  • Pasul 2. Creare cont

Se merge la secțiunea CONT MEU – Creează cont nou -Se completează rubricile din secțiune cu datele personale. Confirmarea creării contului se primește pe adresa de email indicata de către solicitant. Se accesează link-ul primit în email-ul de confirmare, contul fiind astfel creat.

  • Pasul 3. Intrare in sistem

Se merge la secțiunea CONTUL MEU – Intră în cont. Se completează adresa de email si parola.

  • Pasul 4. Formulare electronice

Se accesează secțiunea Formulare electronice, se completează câmpurile cu informațiile solicitate și se încarcă documentele specificate (act de identitate, act de proprietate, împuternicire etc). După exprimarea acordului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, se trimite documentul.

  • Pasul 5. Preluare documentatie

După descărcarea documentelor de către Primăria Negrești, cetățeanul primește prin email un mesaj prin care i se comunica numărul de înregistrare.

  • Pasul 6.

Stadiul soluționării cererii poate fi urmărit pe site-ul Primăriei, folosind numărul de înregistrare primit la Rubrica – Verifică starea solicitării depuse.

  • Pasul 7.

După soluționarea solicitării şi urcarea documentelor de către Serviciul Impozite și taxe locale pe platformă, cetățeanul primește prin email un mesaj prin care este înștiințat ca solicitarea i-a fost soluționată.

Pentru asistență în privința platformei https://negresti.regista.ro/formulare, utilizatorii pot obține informații la numărul de telefon 0235457679, int. 125.

Previous Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre privind aprobarea delegării Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân în oraşul Negreşti, prin concesiune, şi a documentaţiei necesare pentru delegarea acestui Serviciu

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti