Programul de lucru in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2023

Programul de lucru in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2023

Vă informăm că în următoarele zile, programul de lucru al primăriei va fi afectat de zilele libere legale “Sfântul Andrei” și “Ziua Națională a României”. Astfel, joi și vineri sunt zile libere legale, iar programul de lucru al primăriei se va relua luni, 4 decembrie 2023.

🇹🇩 În ziua de 1 Decembrie, Primăria orașului Negrești vă invită să participați și să sărbătorim împreună Ziua Națională a României.

Festivitățile dedicate marii sărbători naționale vor debuta la ora 11:00, la Monumentul Erorilor din fata Casei Orășenești de Cultură.

✅ Vă reamintim că puteți efectua plata obligațiilor fiscale, taxe și impozite locale, inclusiv amenzile contravenționale, online prin intermediul platformei www.ghiseul.ro sau prin intermediul instrumentelor bancare.

✅ De asemenea, prin intermediul portalului de eGuvernare aflat la adresa https://negresti.regista.ro/ puteți depune diverse cereri online, puteți face sesizări pe harta digitală a orașului, face programări online și verifica stadiul documentelor în timp real, din confortul casei dumneavoastră.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐙𝐈𝐋𝐄𝐋𝐎𝐑 𝐔𝐑𝐌𝐀̆𝐓𝐎𝐀𝐑𝐄:

✔️ Joi – 30.11.2023 – ÎNCHIS (zi liberă legal – Sfântul Andrei).

✔️ Vineri – 01.12.2023 – ÎNCHIS (zi liberă legal – Ziua Națională a României).

Previous Handbal: 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐂𝐒𝐎 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢 – Victorie cu LPS Roman

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti