Primaria orașului Negrești organizează o nouă ediție a Târgului Locurilor de Muncă

Primaria orașului Negrești organizează o nouă ediție a Târgului Locurilor de Muncă

La fel ca anul trecut, acesta va avea loc in ziua de 20 iulie, la Casa orășenească de Cultură „Neculai Cioată ” din Negresti, în intervalul orar 10.00-13.00.

La cea de-a doua editie a Targului Locurilor de Munca, inițiativa Primăriei orașului Negresti va beneficia de sprijinul a doi parteneri: GAL Stefan cel Mare și Fundatia Corona din Iași care au experiență în derularea de proiecte pentru care ofera sprijin beneficiarilor pentru gasirea unui loc de munca – servicii de informare, orientare și consiliere profesionala, servicii de mediere pe piata interna; programe de formare profesionala, educatie antreprenorială și sprijin in infiintarea de noi afaceri prin acordarea de micro granturi.

La prima editie au fost prezenți 6 angajatori din domenii precum: producție si comercializare mobila, confecții textile, construcții, prelucrare produse din carne, producție de obiecte sanitare. Anul acesta am început din timp pregătirile pentru organizarea Târgului locurilor de munca pentru a face posibila atat participarea unui număr mai mare de angajatori, cat si a unui număr mai mare de persoane în căutarea unui loc de muncă, din mai multe localități.

ASADAR

Dacă vă căutați un loc de muncă sau vreți să faceți o schimbare în carieră, vă invităm să discutați direct cu angajatorii ce vor fi prezenți la eveniment.

Unii dintre cei mai mari angajatori din zona și-au anunțat deja prezenta și vor avea standuri de prezentare cu ofertele locurilor de muncă active.

Pe aceastăcale informăm agenții economici interesați despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Previous ANUNȚ DE LICITAȚIE PUBLICĂ pentru închirierea unui spațiu aflat în proprietatea publică a Orașului Negrești, situat în Negrești, Str. Decebal, nr. 5

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti