Orchestra de tineret a Iașului | CONCERT la NEGREȘTI

Orchestra de tineret a Iașului | CONCERT la NEGREȘTI

𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢! 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐟𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐚 𝐈𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 🎼
📆 Duminica, 25 iulie 2021, ora 19.00 sunteți invitați sa participați la un eveniment inedit ce va avea loc in orașul Negresti: 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐝𝐞 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐟𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐚 𝐈𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐭𝐞𝐧𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢.
Evenimentul este organizat de Primaria orașului Negrești si se va desfășura pe Esplanada primăriei Negresti, cu participarea a 🎻🎻45 de muzicieni membri ai orchestrei, 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐝 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭.
Soliști: Denisa Bârzu – soprană, Beatrice Florea – soprană, Andrei Fermeșanu – tenor.
☑ Orchestra de tineret a Iașului a fost creata sub bagheta dirijorului Virgil Popa, la Ateneul National din Iași si este formata din cei mai talentați artiști instrumentiști ai orașului Iași.
☑ Dirijorul Virgil Popa a înființat in anul 2005 Orchestra Internațională din Madrid cu care a concertat în importante săli și festivaluri din Spania și Portugalia, a fost dirijor al Orchestrelor Academica din Madrid și Joaquin Turina din Valencia, precum si dirijor invitat la Filarmonica Banatul din Timișoara, Filarmonica Mihail Jora Bacău și Filarmonica de Stat Sibiu.
Previous PROGRAMUL desfasurarii Festivalului Sahului Negrestean

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti