Informare privind perioada de depunere a cererilor de plată APIA, aferente anului 2024

Informare privind perioada de depunere a cererilor de plată APIA, aferente anului 2024

Stimați fermieri din orașul Negresti,

Primăria orașului Negresti dorește să vă informeze că perioada de depunere a cererilor de plată aferente anului 2024 va începe în data de 4 aprilie și se va încheia pe 7 iunie 2024. Pentru a putea beneficia de subvențiile APIA, este necesar să vă prezentați la centrul APIA din orașul Negresti, situat pe Strada Ion Creangă nr 2.

Vă recomandăm să consultați lista programărilor pentru depunerea cererilor de plată la sediul Primăriei orașului Negresti, biroul Agricol. În cazul în care nu puteți fi prezenți fizic la centrul APIA, puteți depune cererea prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicație). 

Mai multe informații și detalii despre documentele necesare și procedura de depunere găsiți în comunicatul complet emis de APIA:

https://apia.org.ro/comunicat-de-presa/4-aprilie-2024-startul-campaniei-de-primire-a-cererilor-de-plata/

 

Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti, din data de 28 martie 2024

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti